Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 4 Julai 2013

My new Life!

My new Status!


Salam semua,setelah berkurun lama tak update my blog now baru berpeluang nak update,,Lepas grade pade 30 Jun 2012 in dip in nursing then Convo pada bulan 7 nye ,akhirnya pada 12/9/2012 aku dapat kerja sebagai pembantu clinic di sebuah poliklinik yg agak famouss jgk lerh ,Selepas hampir 7 bulan berkerja disitu alhamdulillah aku dapat kerja lebih baik dari 2.aku di offer untuk jawatan SRN so,tanpe membuang masa ,tenaga aku terus grab!Selepas di interview aku happy dan bersyukur sangat aku di terima berkerja di sebuah hospital yg agak fames amess tu,hohoho,,lebih mengembirakan lagi bile department yg aku kje 2 sungguh larh awesome coz stu skop yg agak berlainan dgn ape yg aku study dulu2 tuh,,huhuhu ,,agak2 departmnt ape ehh?cer teka?really interesting ,,n x stress sgt ,now aku mmg agak sibuk almaklum lerh bru sethn jagung kje kn,,now aku berazam untuk cri experience sebnyk mgkn ,mne taw aq boley pi posting kat saudi arabia 2 kn?haaaa,moga2 larh ya!u can do it1u can do it! kawan2 doakan saya ye,sye thu ini bukan cita2 saya tetapi Allah 2 dah mengaturkan yg terbaik untuk hamba2 nye sye terima dan kehidupan saya pada hari lebih baik daripda sebelum ny,Alhamdulillah Ya Allah ^-^ sekian 



           My new picaaa!2013 my luck years!

1 ulasan:

  1. salam..
    smoga dpmudahkan sglanya ye..
    slm ramadhan =)

    BalasPadam