Terdapat ralat dalam alat ini

Khamis, 15 November 2012

VCO(Virgin Coconut Oil)



Hye korangg ari ny kitew nak share gan korang dengan stu produk yg tengah famous amoss ny,,,nak thu pe x?haaa korang pnh dgr x produk catalyst?skrg ny kitew tgh gne produk ny,,tapi kitew gne VCO sajeww,,means virgin coconut oil,,seriouslyy memg bagus produk ny,,jerawat cepat kecut!2 yg best,,,,now sye pki sbb de masalah jerawat,muka berminyak dgn de simptom period pain,,,muke skrg klu jerawat tumbuh msti kecut cpt dan parut pown makin pudarrr....if kitew berkesempatan kitew upload gambarnyaaa,,,harga pown murah just 39 hinggit jew,,klu beli teros kat ejen nyee ktew dpt 38 hinggit sjew,,depends kat korang yee,,nk beli mcm mne sbb rmi org da jual produk ny dan bnyk testimoni dorg korg boley tgk kat google,,mmg berpuas hati 39 hinggi t untuk 60 biji untuk sebulan ,x pyh nak kuar duit banyak2,,,biasa pagi mkn sebiji lepas makan ,then malam pulak sapu kat muka,..byse malam ktew akan cucuk VCO 2 gan jarum then separuh sapu kat muka separuh lg tuh simpan untuk sapu besok ary nyer bersama dengan cream safi,,so muke nmpk glow2 gituu,,kan jimat lg mcm tuh,x pyh nak pki foundation,bedak make up,,,semata cream safi dgn VCO sajewww,,,cube larrhhh psti berbaloi!
Virgin Coconut Oil(VCO):Sumber dari Google
Virgin Coconut Oil(VCO):Sumber dari Google

Sabtu, 27 Oktober 2012

Jodoh Rahsia Allah

Jodoh Itu rahsia Allah,suatu ketika dahulu,aku sendiri keliru siapakah yg perlu  aku pilih,sekarang si dia sudah ada yg punyer mungkin dia bukan jodoh aku,ia milik orang lain,hidup perlu diteruskan,dan terus mencari,siapakah  jodohku,,,Semuanya rahsia Allah,hanya dia yang tahu,siapa,bila,dimana aku bertemu dengan si Adam itu ^-^moga dipermudahkan

Selasa, 3 Julai 2012

Cinta dan sahabat


Antara cinta dan persahabatan

Persahabatan sering kali bertukar menjadi permusuhan apabila cinta menjadi pertaruhan.

Persahabatan yang indah akan hancur bila hadirnya keinginan yang lebih untuk hidup bersama yang akhirnya menjadi perebutan.

Apakah pilihan anda apabila persahabatan dan cinta dipertaruhkan dalam perhubungan?